løgstørgade 15, 2100 østerbro mobil+453 022 1200 mail nin@ninart.dk
- kontakt mig om salg, priser, bestillinger, udstillinger m.v.
jeg holder årligt udstilling i mit dejlige hjem & atelier på ovenstående adresse
Alle er velkommen til at kopiere min billeder, dog ikke til kommercielt brug

pilgrimsfærden til San Isidro af Goya 1820
- citat det ægte folk, en australsk aboriginalstamme
"gud " er noget jeg hverken tror på eller betvivler, men fornemmer som en energi inden i og omkring mig -- en livsenergi der er i og forbinder alt levende, mm. og en bevidsthed som manifesteres også gennem min gøren. i de luftige af mine tegninger bla ...det handler om gud.... handler det om at sanse materiens beskaffenhed, også rent værdimæssige, og den guddommelighed der er at finde i den.

jeg føler at sexualitet er vores måde at give udtryk for denne guddommelige energi, mennesket gør det som overalt i naturen.
kærlighed i alle dens aspekter har altid været et centralt emne for mig, og foreningen mellem mand og kvinde min topfavorit.


jeg ser vores forståelse af den åndelige verden, som da vi troede at jorden var flad; vi står på den, kan kun se et fladt stykke foran os - det runder godt nok lidt ude i kanten - og vi antager så at alt, også det vi ikke kan se, er fladt. og lige under vores fødder udfolder der sig en mega jordklode, med en uendelighed af små og store verdener, et myriade af liv og fremmede egne, som vi stakkels ignoranter intet aner om. i dag kan vi se jordkloden med en flyver, hvor rund den er, og når vi opdager den åndelige dimension får vi os en lige så stor overraskelse. jeg tror vi står på tærsklen til en ny tid som vil blive mere åndeligt oplyst end den vi er i nu.

et billedværk er noget som virker i verdenen, gennem sine farveklange og indhold, og den intension det er lavet med. det giver et ansvar som kunstneren må være bevidst om. tiden er inde for værdiskabelse. jeg ser tiden nu som vores sidste sekund af en mulighed for at finde tilbage til vores oprindelige natur og de sande værdier. det som gavner livet.

     - og hvor jeg har hentet min uddannelse..... har kigget meget på de gamle mestre, tegnet på glyptoteket, holbæk kunsthøjskole, billedskolen, har fået en uvuderlig pakke med fra min gamle lærer Hans Christian Højer i birkerød, og 5 skønne år på Napoli kunstakademi; og først & fremmest er jeg blevet beriget gennem de mennesker jeg har mødt og kendt.

                            kærlig hilsen